Råvarer: Laks
Laksen leveres av Vikenco på Aura, som er en anerkjent leverandør av sjømat i Norge, Europa og USA.
Drammens Røkeri har gjennom mange års produksjon erfart at laks og ørret har ulike egenskaper etter å ha blitt foredlet til røket eller gravet produkt. I den forbindelse benyttes kun D-trimmet fiskefileter til produksjon. En D-trimmet filet, er uten bein og bukfett, slik at det er kun ren kjøttfilet med skinn. For å oppnå det beste sluttresultatet, benyttes kun fisk mellom 4-5 kg som gir en ferdigbehandlet filetvekt på ca. 1,3-1,5 kg. Dette er også en perfekt størrelse når en skal skive (slice) produktet.
Fagkyndig bearbeiding av fangsten din
– vi salter og røker kjøtt og fisk!
Vi er kjent for bearbeiding og produksjon av næringsmidler, så ring dersom du trenger råd eller fagkyndig hjelp.
Råvarer: Fjellørret
Ørreten er av arten Norsk Brunørret, som har svømt i våre fjellvann siden siste istiden. Brunørret er dem mest sent voksende ørreten i verden. Dette gjør den til det unike utgangspunkt for topp rakefisk.
Norsk Ørret, som er vår råvareleverandør, lar fjellørreten få vokse naturlig i sitt eget tempo. Flasket opp i krystallklart vann som renner ned fra høyfjellet. Kaldt fjellvann gjør at fisken vokser senere som gir en fast konsistens og unik kvalitet på kjøttet.